House of Bergen  -  Bergens uoffisielle kreative ambassade!

MK Norway er et kreativt byrå fra Bergen som også har Oslobase, og nå har vi lyst å bringe Bergen til Norge (eg e fra Bergen OG eg e fra Norge). House of Bergen er todelt, ambassaden i Dronningensgate 22 og den digitale ambassaden. Målet er å vise frem nyskapende og kreative folk som har tilknytning til Bergen.

Vi vil samle det beste og mest kreative Bergen har å by på;  fotografer, musikere, grafikere, møbeldesignere, humorister, forfattere og alt det som gjør Bergen til en kreativ smeltedigel. Vi ønsker å være et samlingspunkt for all den fantastiske skaperevnen som finnes i Bergen. I House of Bergens lokaler i Oslo tilbys bergenske kreative plass til å vise seg frem.  Vi har et lokale på 250 kvm som innredes som et utstillingsområde/showroom. Enten man har bilder, illustrasjoner, møbler, musikk eller andre ting man er stolte av, kan man få muligheten til å vise dette frem her.

I vår digitale ambassade vil vi vise og fortelle om de aktørene som står bak arbeidene i utstillingen gjennom sosiale medier. Her vil vi også formidle andre spennende ting som skjer i bergenske kreative miljøer fortløpende – og det er mye!

Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av muligheten til å vise seg frem i House of Bergen, og inviterer hele det bergenske kreative miljøet til å vise seg frem. Om du er interessert, ta kontakt med oss HER. Som kreativ bedrift lar vi oss inspirere av andre, og vi håper og tror hele Norge kan bli inspirert av det som skjer i Bergen og i House of Bergen!

HoB_Kart