Velkommen til Bergens uoffisielle kreative ambassade

FRANCISCO PHOTOGRAPHY | presentasjon

 

Francisco Munoz er en av Bergens og landets beste fotografer. Med en karakteristisk og vågal stil, er bildene oppsiktsvekkende og har en helt egen energi man blir sugd inn i. I konkurransen av Norske Reklamefotografer (NRF) Gullsnitt, fikk Francisco i 2014 fantastiske utmerkelser for sitt arbeid.

11

Dette bildet vant sølv i kategorien ‘Eget Arbeid’. Gullsnittjuryen sa at dette var: “Et eksplosivt og vakkert bilde fanget i rett øyeblikk. Det er en fin stemning i bildet.”

Realones2

Med bildet over vant Francisco gull (kunde Real Ones). Her var Gullsnittjuryens begrunnelse: “Bildene er friske og merkelige og har noe kunstnerisk over seg. Juryen falt for musikaliteten. Det er vågalt, annerledes og passe psykedelisk. Fotografen vinner kraftig på å tørre å gå andre veier”.

2

Med det siste bildet her vant Francisco sølv i kategorien ‘musikk’ (John Olav Nilsen & Gjengen i Natt&Dag). Gullsnittjuryen sa: “Bildet formidler en følelse. Det går litt i sin egen retning og skiller seg ut. Det er ekte og nært og gir den følelsen det er å stå backstage. Bildet viser en skjørhet i kontrast til musikeren som person.”

House of Bergen er superstolt over å ha Francisco med som venn og ambassadør.