Velkommen til Bergens uoffisielle kreative ambassade

BIRGERS OTERUTLEIE | presentasjon

Blir ikke du nysgjerrig bare av navnet? Birgers Oterutleie er et artig kunstnerkollektiv startet av Birger bestående av hans stab: Martin Lothe, Ole F. Hvidsten og Daniel Dahn.

 

02_t-egyptian

 

Med deres egne ord: Innimellom må du gje fanden i frelsen å bare gå rundt med t-skjortene våre mens du spøtter i neven og legg under aue. Birger leiger ut Otre i alle storleikar og fasongar. Har du allereide ein oterutleigekontrakt med eit anna firma kan vi mache den prisen, samt å tilby gratis bruk av våre sprut og klekk-steiner for bare kroner 8,50 i minuttet på kvar svannasungdag. 

 

Paper-Hot-Cup-Mockup2

 

Birger´s Oter Utleie er eit samarbeid mellom Cup of ill og Kontrabass Klede. På eit tidspunkt sat Ole og Martin saman. Dei drakk litt øl. Så dro dei til Tyskland for å kjøpe 100 liter maling.På veien tilbake plukka de opp en haiker. Animatøren Daniel. Han virka relativt OK så de spurte om han ville bli med på laget.  

 

02_t-kaptein

 

Birgers Oterutleie har laget illustrasjonen til bakgrunnen på ambassadørsertifikatene, og omslag til kaffekoppene i samme stil.

 

01_mk_cup_pattern_dark

 

Birger’s Oterutleie har også dekorert en stor vegg i House of Bergen i Dronningensgate 22 som vi setter enormt stor pris på! Birgers Oterutleie har en kul personlighet som vi ønsker velkommen i House of Bergen!